Pihka Meclu hakee: TARJOILIJAA

Zipuli Oy on vuonna 2004 perustettu ravintola-alan moniosaajayritys. Ravintoloitamme ovat Juuri, Latva, Maritori, kolme Pihka-ravintolaa, Ohrana Krouvi Panimo sekä Juuri Café & Bar Designmuseossa. Neljäs Pihka avataan syksyllä 2017. Näiden lisäksi Juuri Tapahtumat -yksikkömme toteuttaa monipuolisia catering- ja tapahtumapalveluja mm. Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-telttaan.

Pihka mahdollistaa herkullisuuden arkiseen ruokailuun. Pihkan ajatuksen ytimessä on Ravintola Juuren kansainvälisesti tunnustettu oivallus: suomalaisista raaka-aineista valmistettu ruoka voi maistua taivaalliselta. Pihkassa on tarjolla poikkeuksellisen kattava Vihreä pöytä täynnä erilaisia sesongin kasviksia ja salaatteja sekä lämpimät liha- tai kala- ja kasvisruoat. Työpaikkaruokailu ei ole koskaan ollut näin järkevää, terveellistä ja mikä tärkeintä, herkullista.

Haemme nyt Pihka Mecluun tarjoilijaa osaksi upeaa joukkoamme. Hakijalta edellytämme hygieniapassin ja anniskelupassin lisäksi kokemusta asiakaspalvelusta ja reipasta asennetta tekemiseen.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksen ja CV:n palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@pihka.fi
Laitathan viestisi aiheeksi ”Pihka tarjoilija”.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

20161019_pihka_meclu_006_web