Patojemme äärellä on tilaa! Oletko sinä meidän seuraava keittiömestari?

Nyt on erionomainen mahdollisuus päästä osaksi koko ajan kasvavaa yritystämme, sillä Pihka Meclun keittiömestarimme siirtyessä yrityksemme sisällä uusiin haasteisiin on meillä keittiömestarin paikka auki! Odotamme keittiömestariltamme rentoa, reipasta ja raaka-aineita rakastavaa luonnetta, halua kehittyä ja kehittää. Ideointi ja jopa luova hulluttelu on meillä sallittua! Lisäksi vastaat keittiön tilauksista ja Meclun lounaan tasosta yhdessä ravintolapäällikkömme kanssa. Työnohjaus ja toiminnan tuloksesta huolehtiminen kuuluvat luonnollisesti myös keittiömestarin joka päiväiseen työhön.

Jos kiinnostuksesi heräsi niin laitahan hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@pihka.wpengine.com

Laitathan viestisi aiheeksi ”keittiömestari pihka”